Pacienti Asistente Medici

Biscuiti de casa

Anca Rusen | Rubrica: Retete pentru diabet | 9 ianuarie 2019

Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

O ceasca de pudra de cacao,

2 cesti de zahar,

1 jumatate de cescuta de ulei,

3 oua,

2 lingurite de praf de copt,

2 cesti de faina,

esente de migdale sau de portocale,

sare putina,

Cum se prepara:

Intr-un vas mai mare amesteca cacao, zahar, uleiul. Pune si cele 4 oua dar nu inainte de a le bate bine cu mixerul. Separat amesteca faina, praful de copt si sarea, apoi aluatul obtinut se amesteca cu cacao. Lasa aluatul la racit pentru cateva ore. Ulterior se pun intr-o tava la cuptor, insa nu inainte de a le fa o forma. Daca nu ai in casa forme de prajituri, atunci pur si simplu poti sa le tai cu un pahar, sa le faci rotunde, precum sunt gogosile.

O portie contine:

60 de calorii, 2 g grasime, 10 carbohidrati, 1 proteine,

 

 

 

 

 

 

Pe acelasi subiect:


Adevarat sau fals despre diabetul zaharat

Ghid de utilizare a glucometrului pentru copii

Factorii de risc pentru aparitia problemelor sexuale

Relatia dintre crom si diabetul zaharat

Cum controlam glicemia daca este cald afara

Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate