Pacienti Asistente Medici

Salata de morcovi

Anca Rusen | Rubrica: Retete pentru diabet | 8 ianuarie 2019

Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

400/500 de grame de morcovi,
2 linguri de otet de cidru,
o lingura de ulei de masline,
un catel de usturoi,
o jumatate de lingurita de scortisoara,
1 lingurita de ghimbir,
putina sare,
putin piper,
o jumatate de cana de stafide,

Cum se prepara:

Intr-o oala se vor fierbe morcovii. Dupa cateva minute se iau de pe foc si se lasa la racit. Intr-un castron mare se vor amesteca toate ingredientele, iar morcovii se taie in fasii cat mai subtiri, sau rondele. Cand totul este amestecat se va pune castronul pentru cateva ore la frigider.

O portie contine:

136 g calorii, 4 g grasimi, 25 de carbohidrati, 2 proteine,

Pe acelasi subiect:


Adevarat sau fals despre diabetul zaharat

Ghid de utilizare a glucometrului pentru copii

Factorii de risc pentru aparitia problemelor sexuale

Relatia dintre crom si diabetul zaharat

Cum controlam glicemia daca este cald afara

Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate