Pacienti Asistente Medici

Supa de rosii

Anca Rusen | Rubrica: Retete pentru diabet | 9 ianuarie 2019

Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

o lingurita de ulei de masline,

jumatate de ardei gras, tocat,

o ceapa mare,

un catel de usturoi,

250 g de rosii cubulete si decojite,

1 litru de apa sau chiar 1 litru si jumatate,

busuioc proaspat,

250 g de spanac congelat tocat,

sare,

piper,

Cum se prepara:

Se toaca ceapa si ardeiul gras. Si usturoiul se va toca marunt. Intr-o oala, la foc mic, se pune ardeiul gras tocat, ceapa si usturoiul si uleiul. Apoi se amesteca rosiile, cu apa, busuiocul si restul ingredientelor. Dupa ce sunt fierte (15 minute) se va pune si spanacul tocat. Se mai lasa pe foc inca 10 minute.

O portie contine:

50 de calorii, 2 grasimi, 8 g de carbohidrati, 3 g proteine,

Pe acelasi subiect:


Adevarat sau fals despre diabetul zaharat

Ghid de utilizare a glucometrului pentru copii

Factorii de risc pentru aparitia problemelor sexuale

Relatia dintre crom si diabetul zaharat

Cum controlam glicemia daca este cald afara

Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate