2 alimente de ajutor in lupta cu grasimea abdominala

Anca Rusen | Rubrica: Alimentatie diabet | 12 octombrie 2018

Daca acest articol mi-a raspuns la o intrebare, ce fac cu el?
Il trimiteti mai departe cunoscutilor si necunoscutilor prin email, Facebook, Twitter sau Whatsapp.


Anumite alimente daca le consumi vei realiza cat de bune sunt in lupta ta cu kilogramele in plus, mai ales cu cele depozite pe abdomen. Atentie! Nu este insa de ajuns sa le consumi, trebuie sa faci si multa miscare, cat mai multe exercitii fizice daca iti doresti cu adevarat sa slabesti.

Iata 2 alimente care iti vor deveni prieteni

Ardeiul gras. Exista o multime de studii care sustin ca ardeii grasi sunt o sursa de vitamina C, aceasta fiind foarte buna fiindca ajuta la revenirea la normal a concentratiei de cortizol dupa o situatia incarcata de stres. Dupa ce elimini acesti hormoni de stres din organism, tu vei avea mai multa putere de lupta cu depunerea stratului adipos pe burta.

Nucile. Sunt cea mai buna sursa de acizi grasi omega 3. Au si proprietati antiinflamatoare, si in plus ajuta la reglarea concentratiilor hormonilor de stres, exact cum este cortizolul. Acesta in concentratii mari daca exista in corp poate face ca organismul sa acumuleze si mai multa grasime, mai ales cea de pe abdomen. Trebuie sa retii ca o dieta cat mai bogata in acizi grasi omega 3 este utila in prevenirea concentratiilor mari de cortizol si de alti hormoni de stres si grasimea nu se va mai depune pe abdomen.

Pe acelasi subiect:


Asociatia Acces la Sanatate © 2024

Toate informatiile disponibile pe portalul Diabet AZ sunt furnizate in scop strict educational. Aceste informatii nu vor fi utilizate pentru autodiagnostic sau tratament pentru nicio problema de sanatate. Aceste informatii NU INLOCUIESC CONSULTATIA EFECTIVA si NU CONSTITUIE OPINIE MEDICALA.
Aceste informatii pot sa nu fie adecvate situatiei medicale pe care o are utilizatorul. Cu toate ca articolele redactate de medici se bazeaza pe experienta medicala a acestora si pe literatura de specialitate nu garantam acuratetea lor si nici adecvarea cu situatia medicala specifica a utilizatorului.
Mai multe despre Termenii si conditiile de utilizare a site-ului aici.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Newsletter Diabet-AZ
ErrorHere