Despre noi

O calatorie de o mie de mile incepe cu un singur pas!

Noi, cei din echipa Diabet-AZ, suntem expresia unei pasiuni. Pasiunea de a impartasi experiente si a creiona adevarul despre diabet! De a oferi stiri si articole de calitate si deveni un prieten de incredere!

Misiunea noastra este sa iti fim alaturi si sa te informam corect despre tot ce inseamna aceasta afectiune. Diabet-AZ.ro este facut din pasiune cu o structura pe intelesul si mai ales utilitatea vizitatorilor. Pentru acest proiect am format o echipa care pune suflet in fiecare zi iar dorinta noastra este sa incurajam cititorii, prin orice mijloace, pentru adoptarea unui stil de viata sanatos.

Am capatat o experienta de peste 10 ani in dezvoltarea de proiecte de succes cu ajutorul partenerilor nostri care pun sanatatea pe primul loc. Si acest proiect are nevoie de sustinere si incredere pentru a educa si informa corect, atat pacientii cat si pe cei predispusi la aceasta boala.

Daca aveti un cabinet sau o clinica dedicata diabetului sau daca oferiti servicii medicale adicente (neuropatie, retinopatie, nefrologie, afectiuni dentare sau ale pielii, precum si afectiuni cardiovasculare) si doriti sa va promovam, contactati-ne pe email un parteneriate@diabet-az.ro sau prin formularul de contact.

Va puteti abona la NewsLetter pentru a primi periodic stiri si noutati din domeniu.

Va multumim!

Asociatia Acces la Sanatate:

  • Sediul in Bucuresti, str. Elena Caragiani , nr. 12-14, ap6, camera 3,
  • Inregistrata la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, sub nr 124 / 17.06.2014,
  • Cod Unic de Inregistrare 33339640,
  • cont deschis la Banca Transilvania Sucursala Victoria
  • RO37BTRLRONCRT0264414201

Asociatia Acces la Sanatate © 2024

Toate informatiile disponibile pe portalul Diabet AZ sunt furnizate in scop strict educational. Aceste informatii nu vor fi utilizate pentru autodiagnostic sau tratament pentru nicio problema de sanatate. Aceste informatii NU INLOCUIESC CONSULTATIA EFECTIVA si NU CONSTITUIE OPINIE MEDICALA.
Aceste informatii pot sa nu fie adecvate situatiei medicale pe care o are utilizatorul. Cu toate ca articolele redactate de medici se bazeaza pe experienta medicala a acestora si pe literatura de specialitate nu garantam acuratetea lor si nici adecvarea cu situatia medicala specifica a utilizatorului.
Mai multe despre Termenii si conditiile de utilizare a site-ului aici.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Newsletter Diabet-AZ
ErrorHere