Diabet A-Z » Cauze diabet la copii

Diabetul explicat de medici

Cauze diabet zaharat la copii

Cauze diabet zaharat la copii

Pentru a intelege care ar putea fi posibilele cauze de diabet zaharat la copii, trebuie mai intai sa vedem ce tip de diabet are copilul si mecanismul lui de aparitie. La copii, cel mai frecvent tip de diabet zaharat este tipul 1, in proportie de peste 95% din totalul cazurilor. Diabetul zaharat de tip 2   » Mai mult

Articolul este realizat de Dr Parliteanu Oana-Andreea

Stiri, noutati

VIDEO: Cei mai importanti factori de risc pentru bolile metabolice la copii

VIDEO: Cei mai importanti factori de risc pentru bolile metabolice la copiiNumarul copiilor supraponderali, obezi si chiar cu prediabet este ingrijorator de mare in ultimii ani. De altfel, medicii specialisti avertizeaza ca deja multi copii fac diabet de la varste tot mai mici. O statistica realizata anul trecuta arata ca in Romania, peste 3.000 dintre ei se lupta deja cu aceasta boala.

VIDEO: Cat de mare este riscul de obezitate si diabet la copiii de astazi – adultii de maine

VIDEO: Cat de mare este riscul de obezitate si diabet la copiii de astazi – adultii de maineCopiii de astazi ai Romaniei au risc de obezitate si diabet mai mare decat am crede. Stilul de viata nesanatos, alimentele tentante si bogate caloric ce se gasesc la tot pasul, precum si alte obiceiuri nesanatoase din familie, sunt printre principalii factori care fac ca prevalenta obezitatii si a prediabetului la copii sa fi una   » Mai mult

Asociatia Acces la Sanatate © 2024

Toate informatiile disponibile pe portalul Diabet AZ sunt furnizate in scop strict educational. Aceste informatii nu vor fi utilizate pentru autodiagnostic sau tratament pentru nicio problema de sanatate. Aceste informatii NU INLOCUIESC CONSULTATIA EFECTIVA si NU CONSTITUIE OPINIE MEDICALA.
Aceste informatii pot sa nu fie adecvate situatiei medicale pe care o are utilizatorul. Cu toate ca articolele redactate de medici se bazeaza pe experienta medicala a acestora si pe literatura de specialitate nu garantam acuratetea lor si nici adecvarea cu situatia medicala specifica a utilizatorului.
Mai multe despre Termenii si conditiile de utilizare a site-ului aici.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Newsletter Diabet-AZ
ErrorHere