Diabet A-Z » Campanii diabet

Stiri, noutati

Esti din Constanta? Hai sa-ti testezi glicemia gratuit!

Esti din Constanta? Hai sa-ti testezi glicemia gratuit!Diabetul zaharat reprezinta, din nefericire, una dintre cele mai raspandite boli la nivel mondial. Numai la noi in tara 1,7 milioane de persoane, adica 11,7% din populatie sufera de aceasta afectiune. “Pentru a putea preveni aceasta suferinta , cluburile Interact Pontus Euxinus si Rotaract Pontus Euxinus in parteneriat cu echipa de baschet BC Athletic si   » Mai mult

ADCMS organizeaza un eveniment dedicat pacientilor cu diabet

ADCMS organizeaza un eveniment dedicat pacientilor cu diabetAsociatia pentru Dezvoltare si Cercetare Medicala Sanamed (ADCMS) si clinicile partenere marcheaza Ziua Mondiala a Diabetului prin organizarea unui eveniment amplu ce vine in intampinarea pacientilor si a medicilor, deopotriva, abordand tema din acest an – Diabetul si Familia.

ARoND: proiect platforma online “Mananca smart”

ARoND: proiect platforma online “Mananca smart”Asociatia Romana de Nutritie si Dietetica (ARoND) isi doreste sa lanseze platforma online “Mananca smart”.

Asociatia Acces la Sanatate © 2024

Toate informatiile disponibile pe portalul Diabet AZ sunt furnizate in scop strict educational. Aceste informatii nu vor fi utilizate pentru autodiagnostic sau tratament pentru nicio problema de sanatate. Aceste informatii NU INLOCUIESC CONSULTATIA EFECTIVA si NU CONSTITUIE OPINIE MEDICALA.
Aceste informatii pot sa nu fie adecvate situatiei medicale pe care o are utilizatorul. Cu toate ca articolele redactate de medici se bazeaza pe experienta medicala a acestora si pe literatura de specialitate nu garantam acuratetea lor si nici adecvarea cu situatia medicala specifica a utilizatorului.
Mai multe despre Termenii si conditiile de utilizare a site-ului aici.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Newsletter Diabet-AZ
ErrorHere