Diabet A-Z » Campanii diabet

Esti din Constanta? Hai sa-ti testezi glicemia gratuit!

Esti din Constanta? Hai sa-ti testezi glicemia gratuit!Diabetul zaharat reprezinta, din nefericire, una dintre cele mai raspandite boli la nivel mondial. Numai la noi in tara 1,7 milioane de persoane, adica 11,7% din populatie sufera de aceasta afectiune. “Pentru a putea preveni aceasta suferinta , cluburile Interact Pontus Euxinus si Rotaract Pontus Euxinus in parteneriat cu echipa de baschet BC Athletic si   » Mai mult

ADCMS organizeaza un eveniment dedicat pacientilor cu diabet

ADCMS organizeaza un eveniment dedicat pacientilor cu diabetAsociatia pentru Dezvoltare si Cercetare Medicala Sanamed (ADCMS) si clinicile partenere marcheaza Ziua Mondiala a Diabetului prin organizarea unui eveniment amplu ce vine in intampinarea pacientilor si a medicilor, deopotriva, abordand tema din acest an – Diabetul si Familia.

ARoND: proiect platforma online “Mananca smart”

ARoND: proiect platforma online “Mananca smart”Asociatia Romana de Nutritie si Dietetica (ARoND) isi doreste sa lanseze platforma online “Mananca smart”.

Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate