Esti din Constanta? Hai sa-ti testezi glicemia gratuit!

Anca Rusen | Rubrica: Campanii diabet | 14 noiembrie 2018

Daca acest articol mi-a raspuns la o intrebare, ce fac cu el?
Il trimiteti mai departe cunoscutilor si necunoscutilor prin email, Facebook, Twitter sau Whatsapp.

Diabetul zaharat reprezinta, din nefericire, una dintre cele mai raspandite boli la nivel mondial. Numai la noi in tara 1,7 milioane de persoane, adica 11,7% din populatie sufera de aceasta afectiune.

“Pentru a putea preveni aceasta suferinta , cluburile Interact Pontus Euxinus si Rotaract Pontus Euxinus in parteneriat cu echipa de baschet BC Athletic si cu sprijinul Asociatiei copiilor si tinerilor cu diabet din jud Cta Sweet Land, Butterfly Dreamer Network si a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta “Sfantul Apostol Andrei” Constanta au decis sa ia atitudine. Te asteptam pe 14 noiembrie, intre orele 12:00 si 16:00 la unul din punctele noastre amplasate in urmatoarele locatii: Universitatea Maritima din Constanta; Campus Universitatea “Ovidius” Constanta, Corp B; Vivo! Constanta pentru a-ti testa gratuit nivelul de glicemie. Retine! Sanatatea trebuie sa fie mereu pe primul loc si haide alaturi de noi pentru a evita viitoare complicatii”, a transmis Liliana Moldoveanu, presedinta Asociatiei Sweet Land din Constanta!

Etichete: / / /

Pe acelasi subiect:


Diabetul si durerea de picioare: remedii neconventionale

Senzori de monitorizare continua a glicemiei

Diabetul si durerea de picioare: Prezentare generala si tratamente

Glucometre cu voce – aparate de masurat glicemia

Realitatea virtuala, o posibila solutie pentru a combate complicatiile legate de diabet

Asociatia Acces la Sanatate © 2019

Toate informatiile disponibile pe portalul Diabet AZ sunt furnizate in scop strict educational. Aceste informatii nu vor fi utilizate pentru autodiagnostic sau tratament pentru nicio problema de sanatate. Aceste informatii NU INLOCUIESC CONSULTATIA EFECTIVA si NU CONSTITUIE OPINIE MEDICALA.
Aceste informatii pot sa nu fie adecvate situatiei medicale pe care o are utilizatorul. Cu toate ca articolele redactate de medici se bazeaza pe experienta medicala a acestora si pe literatura de specialitate nu garantam acuratetea lor si nici adecvarea cu situatia medicala specifica a utilizatorului.
Mai multe despre Termenii si conditiile de utilizare a site-ului aici.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Newsletter Diabet-AZ
ErrorHere

diabet-az.ro Web analytics