Esti din Constanta? Hai sa-ti testezi glicemia gratuit!

Anca Rusen | Rubrica: Campanii diabet | 14 noiembrie 2018

Diabetul zaharat reprezinta, din nefericire, una dintre cele mai raspandite boli la nivel mondial. Numai la noi in tara 1,7 milioane de persoane, adica 11,7% din populatie sufera de aceasta afectiune.

“Pentru a putea preveni aceasta suferinta , cluburile Interact Pontus Euxinus si Rotaract Pontus Euxinus in parteneriat cu echipa de baschet BC Athletic si cu sprijinul Asociatiei copiilor si tinerilor cu diabet din jud Cta Sweet Land, Butterfly Dreamer Network si a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta “Sfantul Apostol Andrei” Constanta au decis sa ia atitudine. Te asteptam pe 14 noiembrie, intre orele 12:00 si 16:00 la unul din punctele noastre amplasate in urmatoarele locatii: Universitatea Maritima din Constanta; Campus Universitatea “Ovidius” Constanta, Corp B; Vivo! Constanta pentru a-ti testa gratuit nivelul de glicemie. Retine! Sanatatea trebuie sa fie mereu pe primul loc si haide alaturi de noi pentru a evita viitoare complicatii”, a transmis Liliana Moldoveanu, presedinta Asociatiei Sweet Land din Constanta!

Etichete: / / /

Pe acelasi subiect:


Probleme ale piciorului diabetic

Persoanele in varsta si diabetul zaharat

Cum afecteaza glicemia ridicata circulatia sangelui?

Ce este Glicemia?

Durerile de picioare cauzate de diabet

Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate