Diabet A-Z » depresia se vindeca

Cum poate fi prevenita depresia?

Cum poate fi prevenita depresia?Cum poate fi prevenita depresia? Depresia este extrem de raspandita, ea apare din cauza convingerilor irationale. Ce sunt convingerile irationale? Sunt acele idei, acele ganduri care se formeaza inca din copilarie. Si ele se formeaza, dar revin active doar in interactiune cu mediul, persoanele importante din viata ta, evenimentele importante iti pot activa acele credinte   » Mai mult

Asociatia Acces la Sanatate © 2024

Toate informatiile disponibile pe portalul Diabet AZ sunt furnizate in scop strict educational. Aceste informatii nu vor fi utilizate pentru autodiagnostic sau tratament pentru nicio problema de sanatate. Aceste informatii NU INLOCUIESC CONSULTATIA EFECTIVA si NU CONSTITUIE OPINIE MEDICALA.
Aceste informatii pot sa nu fie adecvate situatiei medicale pe care o are utilizatorul. Cu toate ca articolele redactate de medici se bazeaza pe experienta medicala a acestora si pe literatura de specialitate nu garantam acuratetea lor si nici adecvarea cu situatia medicala specifica a utilizatorului.
Mai multe despre Termenii si conditiile de utilizare a site-ului aici.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Newsletter Diabet-AZ
ErrorHere