Diabet A-Z » Hormoni hiperglicemici

Gestionarea prompta a glicemiei in cazul epidemiei de coronavirus (COVID-19)

Gestionarea prompta a glicemiei in cazul epidemiei de coronavirus (COVID-19)Din decembrie 2019, un nou coronavirus (COVID-19) cauzat de sindromul respirator acut sever coronavirus 2 (SARS-CoV-2) a aparut la Wuhan, China. Datorita transmisiei rapide de la om la om, raspandirea SARS-CoV-2 a generat focare extrem de periculoase in multe orase din China si s-a extinde si in alte tari, inclusiv Japonia, Coreea de Sud si   » Mai mult

Asociatia Acces la Sanatate © 2024

Toate informatiile disponibile pe portalul Diabet AZ sunt furnizate in scop strict educational. Aceste informatii nu vor fi utilizate pentru autodiagnostic sau tratament pentru nicio problema de sanatate. Aceste informatii NU INLOCUIESC CONSULTATIA EFECTIVA si NU CONSTITUIE OPINIE MEDICALA.
Aceste informatii pot sa nu fie adecvate situatiei medicale pe care o are utilizatorul. Cu toate ca articolele redactate de medici se bazeaza pe experienta medicala a acestora si pe literatura de specialitate nu garantam acuratetea lor si nici adecvarea cu situatia medicala specifica a utilizatorului.
Mai multe despre Termenii si conditiile de utilizare a site-ului aici.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Newsletter Diabet-AZ
ErrorHere