Diabet A-Z » Incaltamintea si marimea corecta

3 categorii de persoane la care incaltamintea face diferenta intre normalitate si invaliditate

3 categorii de persoane la care incaltamintea face diferenta intre normalitate si invaliditateLiteratura de specialitate a scos in evidenta doua situatii in care purtarea incaltamintei nepotrivite conduce la cresterea riscului de a dezvolta tulburari la nivelul membrelor inferioare. Acestea se refera la situatia persoanelor care sufera de diabet si la cea a persoanelor care prin natura meseriei sunt obligate la purtarea incaltamintei specifice de protectie. Problema apare   » Mai mult

Asociatia Acces la Sanatate © 2024

Toate informatiile disponibile pe portalul Diabet AZ sunt furnizate in scop strict educational. Aceste informatii nu vor fi utilizate pentru autodiagnostic sau tratament pentru nicio problema de sanatate. Aceste informatii NU INLOCUIESC CONSULTATIA EFECTIVA si NU CONSTITUIE OPINIE MEDICALA.
Aceste informatii pot sa nu fie adecvate situatiei medicale pe care o are utilizatorul. Cu toate ca articolele redactate de medici se bazeaza pe experienta medicala a acestora si pe literatura de specialitate nu garantam acuratetea lor si nici adecvarea cu situatia medicala specifica a utilizatorului.
Mai multe despre Termenii si conditiile de utilizare a site-ului aici.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Newsletter Diabet-AZ
ErrorHere