Pacienti Asistente Medici

Supa de varza amelioreaza raceala

Anca Rusen | Rubrica: Retete pentru diabet | 9 ianuarie 2019

Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

1 varza mare,

1 ceapa,

1 fir de praz,

2 morcovi mici,

1 pastarnac,

1 bucata de telina mica,

1 lingura de ulei de masline,

1 legatura de patrunjel,

putina sare,

putin piper,

Cum se prepara:

Legumele se spala si se curata, se taie rondele sau cuburi mici si se pun la fiert intr-un vas cu apa ca pentru supa. Focul sa fie mic. Varza se curata si se toaca marunt, apoi se freaca cu sare. Legumele daca au fiert, se scot din vas si se lasa intr-o sita. Ulterior, varza se pune la fiert in supa, se adauga sare si piper, se pune uleiul de masline si se lasa la fiert. Ceapa, prazul, pastarnacul se dau la o parte, morcovul si telina se taie cubulete mici si se pun in supa. Cand este gata supa se adauga patrunjelul verde, tocat cat mai mic. Este o supa ideala si in cazul in care esti racita dar si cand iti doresti sa slabesti. Pofta mare!

O portie contine:

90 de calorii, 6 g de grasime, 10 carbohidrati, 2 proteine,

 

 

 

 

Pe acelasi subiect:


Adevarat sau fals despre diabetul zaharat

Ghid de utilizare a glucometrului pentru copii

Factorii de risc pentru aparitia problemelor sexuale

Relatia dintre crom si diabetul zaharat

Cum controlam glicemia daca este cald afara

Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate