Ce aliment / ingredient sa evitam sau ce combinatii alimentare?

Interviul este realizat cu Dr. Anca Hancu

Daca acest articol mi-a raspuns la o intrebare, ce fac cu el?
Il trimiteti mai departe cunoscutilor si necunoscutilor prin email, Facebook, Twitter sau Whatsapp.

In ce priveste alimentele, noi la clinica recomandam un stil de viata sanatos. In acest stil de viata sanatos, in functie de preferintele oamenilor, orice aliment sau bautura isi poate avea locul sau in cantitatea potrivita, la un moment dat, intr-un anumit moment al vietii.

Este foarte importanta ora la care mananca persoanele, cum se organizeaza gustarile. Exista, sigur, si recomandari de asocieri de alimente care sunt favorabile scaderii in greutate. Exista si anumite asocieri care ar trebui cumva evitate. Insa nu exista o regula generala. Este bine sa se faca interventie nutritionala personalizata, este bine sa exista discutii cu fiecare persoana in parte, in asa fel incat sa se gaseasca solutia ideala pentru fiecare.

Etichete: / / / / /

Interviul este realizat cu Dr. Anca Hancu

Doctor in nutritie, Medic generalist        

Pe acelasi subiect:


Cat de periculosi sunt carbohidratii?

Asociatia Acces la Sanatate © 2024

Toate informatiile disponibile pe portalul Diabet AZ sunt furnizate in scop strict educational. Aceste informatii nu vor fi utilizate pentru autodiagnostic sau tratament pentru nicio problema de sanatate. Aceste informatii NU INLOCUIESC CONSULTATIA EFECTIVA si NU CONSTITUIE OPINIE MEDICALA.
Aceste informatii pot sa nu fie adecvate situatiei medicale pe care o are utilizatorul. Cu toate ca articolele redactate de medici se bazeaza pe experienta medicala a acestora si pe literatura de specialitate nu garantam acuratetea lor si nici adecvarea cu situatia medicala specifica a utilizatorului.
Mai multe despre Termenii si conditiile de utilizare a site-ului aici.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Newsletter Diabet-AZ
ErrorHere