Diabet A-Z » bullying

Cum sa reactionam daca copilul indura o forma de bullying din partea unui profesor?

Cum sa reactionam daca copilul indura o forma de bullying din partea unui profesor?Cum sa reactionam daca copilul indura o forma de bullying din partea unui profesor Cum sa reactionam ca si parinti!? Pentru ca, ca si terapeuti, stim cum sa reactionam si avem o gramada de strategii. Insa, cel mai important este sa reactionam ca parinti, pentru ca, de cele mai multe ori, bullying-ul incepe din familie,   » Mai mult

Asociatia Acces la Sanatate © 2024

Toate informatiile disponibile pe portalul Diabet AZ sunt furnizate in scop strict educational. Aceste informatii nu vor fi utilizate pentru autodiagnostic sau tratament pentru nicio problema de sanatate. Aceste informatii NU INLOCUIESC CONSULTATIA EFECTIVA si NU CONSTITUIE OPINIE MEDICALA.
Aceste informatii pot sa nu fie adecvate situatiei medicale pe care o are utilizatorul. Cu toate ca articolele redactate de medici se bazeaza pe experienta medicala a acestora si pe literatura de specialitate nu garantam acuratetea lor si nici adecvarea cu situatia medicala specifica a utilizatorului.
Mai multe despre Termenii si conditiile de utilizare a site-ului aici.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Newsletter Diabet-AZ
ErrorHere