Diabet A-Z » Infectia la nivel meningeal

Sanatatea orala si diabetul zaharat

Sanatatea orala si diabetul zaharatDiabetul zaharat este o boala care predispune la multiple alte afectiuni concomitente in special daca pacientul nu pastreaza o igiena corespunzatoare. Acelasi lucru este valabil si pentru sanatatea orala care poate duce la probleme¬† si complicatii grave. Din cavitatea bucala fac parte dintii, gingiile, obrajii, limba si glandele salivare. Fiecare in parte trebuie ingrijita si   » Mai mult

Asociatia Acces la Sanatate © 2024

Toate informatiile disponibile pe portalul Diabet AZ sunt furnizate in scop strict educational. Aceste informatii nu vor fi utilizate pentru autodiagnostic sau tratament pentru nicio problema de sanatate. Aceste informatii NU INLOCUIESC CONSULTATIA EFECTIVA si NU CONSTITUIE OPINIE MEDICALA.
Aceste informatii pot sa nu fie adecvate situatiei medicale pe care o are utilizatorul. Cu toate ca articolele redactate de medici se bazeaza pe experienta medicala a acestora si pe literatura de specialitate nu garantam acuratetea lor si nici adecvarea cu situatia medicala specifica a utilizatorului.
Mai multe despre Termenii si conditiile de utilizare a site-ului aici.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Newsletter Diabet-AZ
ErrorHere