Diabet A-Z » Intelegerea Adolescentilor

Ce probleme apar la varsta adolescentilor si cum pot fi ele gestionate?

Ce probleme apar la varsta adolescentilor si cum pot fi ele gestionate?Ce probleme apar la varsta adolescentilor si cum pot fi ele gestionate Atunci cand ne referim la adolescenti este foarte important sa tinem cont de dezvoltarea lor. Pentru ca exista mai multe etape de dezvoltare, si fiecare situatie problematica aparuta si sesizata in special de parinti, are legatura cu etapa de dezvoltare in care se   » Mai mult

Asociatia Acces la Sanatate © 2024

Toate informatiile disponibile pe portalul Diabet AZ sunt furnizate in scop strict educational. Aceste informatii nu vor fi utilizate pentru autodiagnostic sau tratament pentru nicio problema de sanatate. Aceste informatii NU INLOCUIESC CONSULTATIA EFECTIVA si NU CONSTITUIE OPINIE MEDICALA.
Aceste informatii pot sa nu fie adecvate situatiei medicale pe care o are utilizatorul. Cu toate ca articolele redactate de medici se bazeaza pe experienta medicala a acestora si pe literatura de specialitate nu garantam acuratetea lor si nici adecvarea cu situatia medicala specifica a utilizatorului.
Mai multe despre Termenii si conditiile de utilizare a site-ului aici.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Newsletter Diabet-AZ
ErrorHere