Diabet A-Z » pantofi ortopedici

Studiu: doua din trei persoane poarta incaltaminte nepotrivita

Studiu: doua din trei persoane poarta incaltaminte nepotrivitaStiai ca purtarea incaltamintei nepotrivite provoaca diverse patologii la nivelul membrelor inferioare? Membrele inferioare, adica picioarele, sunt una dintre cele mai complexe structuri ale corpului uman, avand in componenta 62 de oase, dintre care 26 doar la nivelul unui picior. Fara acest angrenaj sofisticat, demn de o lucrare a lui Michelangelo, nu am putea sa   » Mai mult

Asociatia Acces la Sanatate © 2024

Toate informatiile disponibile pe portalul Diabet AZ sunt furnizate in scop strict educational. Aceste informatii nu vor fi utilizate pentru autodiagnostic sau tratament pentru nicio problema de sanatate. Aceste informatii NU INLOCUIESC CONSULTATIA EFECTIVA si NU CONSTITUIE OPINIE MEDICALA.
Aceste informatii pot sa nu fie adecvate situatiei medicale pe care o are utilizatorul. Cu toate ca articolele redactate de medici se bazeaza pe experienta medicala a acestora si pe literatura de specialitate nu garantam acuratetea lor si nici adecvarea cu situatia medicala specifica a utilizatorului.
Mai multe despre Termenii si conditiile de utilizare a site-ului aici.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Newsletter Diabet-AZ
ErrorHere