Diabet A-Z » sarea Epsom

De ce nu pot face bai la picioare diabeticii?

De ce nu pot face bai la picioare diabeticii?Diabeticii pot folosi sarurile Epsom? Leziuni ale piciorului si diabetul Daca aveti diabet, trebuie sa stiti ca orice leziune aparuta la nivelul piciorului poate fi o posibila complicatie a acestei boli. Afectiuni ale piciorului sunt adesea cauzate de circulatia sanguina deficitara si de leziuni la nivelul nervilor. Ambele probleme sunt cauzate de un nivel ridicat   » Mai mult

Asociatia Acces la Sanatate © 2024

Toate informatiile disponibile pe portalul Diabet AZ sunt furnizate in scop strict educational. Aceste informatii nu vor fi utilizate pentru autodiagnostic sau tratament pentru nicio problema de sanatate. Aceste informatii NU INLOCUIESC CONSULTATIA EFECTIVA si NU CONSTITUIE OPINIE MEDICALA.
Aceste informatii pot sa nu fie adecvate situatiei medicale pe care o are utilizatorul. Cu toate ca articolele redactate de medici se bazeaza pe experienta medicala a acestora si pe literatura de specialitate nu garantam acuratetea lor si nici adecvarea cu situatia medicala specifica a utilizatorului.
Mai multe despre Termenii si conditiile de utilizare a site-ului aici.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Newsletter Diabet-AZ
ErrorHere