Diabet A-Z » Comunicate presa diabet

Stiri, noutati

Presedintele Societatii Romane de Diabet: In Romania, una din zece persoane adulte are diabet zaharat

Presedintele Societatii Romane de Diabet: In Romania, una din zece persoane adulte are diabet zaharatDin cei aproximativ 1,5 milioane de romani care au diabet, doar 900.000 urmeaza un tratament pentru aceasta boala. Asta inseamna ca multi oameni fie nu stiu ca sufera de aceasta afectiune, fie nu isi administreaza tratamentul, cred medicii.

Prof. Dr. Maria Mota, profesionistul care si-a dedicat viata diabetului

Prof. Dr. Maria Mota, profesionistul care si-a dedicat viata diabetului„Nimic nu este mai impresionant decat sa vezi tinere cu diabet care nasc 1 sau 2 copii la varsta de 20-30 de ani si sa rememorezi scoaterea lor din coma inaugurala la varste de 3, 4, 5… ani”, povesteste prof. dr. Maria Mota atunci cand, in timpul interviului acordat in exclusivitate pentru Diabet AZ am   » Mai mult

Asociatia Acces la Sanatate © 2024

Toate informatiile disponibile pe portalul Diabet AZ sunt furnizate in scop strict educational. Aceste informatii nu vor fi utilizate pentru autodiagnostic sau tratament pentru nicio problema de sanatate. Aceste informatii NU INLOCUIESC CONSULTATIA EFECTIVA si NU CONSTITUIE OPINIE MEDICALA.
Aceste informatii pot sa nu fie adecvate situatiei medicale pe care o are utilizatorul. Cu toate ca articolele redactate de medici se bazeaza pe experienta medicala a acestora si pe literatura de specialitate nu garantam acuratetea lor si nici adecvarea cu situatia medicala specifica a utilizatorului.
Mai multe despre Termenii si conditiile de utilizare a site-ului aici.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Newsletter Diabet-AZ
ErrorHere