Stilul de viata al persoanelor cu diabet zaharat, stilul de viata al omului sanatos

Redactia Diabet-AZ | Rubrica: Tratament diabet | 18 aprilie 2019

De ce o platforma educationala pentru diabet? De ce diabet A-Z?

Fiindca sanatatea este cel mai de pret dar al tau ca om. Iar pentru a pretui sanatatea trebuie sa adopti stilul de viata al omului sanatos. Fiindca atunci cand aceasta este la rascruce, cand pasii te poarta la usa medicului, apare teama. Teama de necunoscut, frica de a trai cu boala, spaima de moarte. Inca nu stim cum sa traim si sa dam anilor calitate, in ciuda unui diagnostic de boala cronica.

Da, diabetul zaharat este o boala cronica. Este poate singurul tau job de la care nu te poti invoi, nu ai concediu, nu ai zile libere. Este permanent cu tine. Insa toate acestea aspecte nu trebuie sa te sperie, trebuie sa te faca mai puternic. Prin cunoastere, intelegere, educare devii puternic. Iar noi iti oferim acces gratuit la informatii de calitate.

Platforma diabet A-Z isi propune sa fie locul unde tu poti gasi tot ceea ce inseamna diabetul zaharat, incercam sa-ti aratam ca intelegerea bolii te poate ajuta sa detii un bun control asupra ei. Impreuna putem controla diabetul zaharat si putem amana complicatiile acestuia!

Daca am intelege boala, daca ne-am imprieteni cu simptomele, cu regimul alimentar, monitorizarea glicemiilor si controlalele regulate la medic, am fi surprinsi sa constatam ca diabetul zaharat nu este o tragedie.

Astazi se poate trai corect, drept si mai ales vertical cu acest diagnostic.

Astazi avem la dispozitie o multitudine de tratamente de elita care fac diabetul suportabil, controlabil. Dar poate mai important este faptul ca astazi putem amana complicatiile diabetului zaharat. Si nimeni nu a murit de aceasta boala, ci de complicatiile ei.

De noi depinde sa acceptam acest diagnostic, sa invatam sa cerem informatii medicilor, sa avem un bun management al diabetului, intr-un cuvant sa-l controlam. Tare mi-as dori sa reusim impreuna sa-l controlam, si nu boala sa ne controleze!

Uite ce-ti propun eu! Tu ne citesti, pui intrebari, iar noi iti suntem alaturi. Cu informatie de calitate, materiale avizate de medici diabetologi si nu numai, astfel incat impreuna sa reusim! Hai sa controlam diabetul, nu-l lasa sa te controleze el! Ce spui, luptam impreuna? Suntem o echipa?

Etichete: / / / / /

Pe acelasi subiect:


Infectii cutanate

Blistere – problema cutanata

Piele tare, ingrosata

Afectiuni diabetice: Ce trebuie sa faceti

Principii de nutritie la pacientii cu diabet zaharat

Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate