Ziua mondiala a diabetului

Redactia Diabet-AZ | Rubrica: Stiri diverse | 6 noiembrie 2018

Daca acest articol mi-a raspuns la o intrebare, ce fac cu el?
Il trimiteti mai departe cunoscutilor si necunoscutilor prin email, Facebook, Twitter sau Whatsapp.

Ziua Mondială a Diabetului are loc în fiecare an în data de 14 noiembrie, la iniţiativa Federaţiei Internaţionale de Diabet (IDF), cu sprijinul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Evenimentul este cea mai mare campanie de conștientizare a diabetului zaharat din lume, ajungând la o audiență globală de peste 1 miliard de oameni din peste 160 de țări. Campania atrage atenția asupra problemelor de importanță capitală pentru lumea diabetică și păstrează diabetul în mod ferm în centrul atenției publice și politice.

În fiecare an, Campania Mondială a Zilei Diabetului se concentrează pe o temă dedicată care se desfășoară timp de unul sau mai mulți ani. Tema pentru Ziua Mondială a Diabetului 2018-2019 este Familia și Diabetul.

Etichete:

Pe acelasi subiect:


Diabetul LADA

Coronavirus si diabet – ce trebuie stiut

Cat de periculosi sunt carbohidratii?

Investigatii paraclinice: Ce investigatii trebuie sa faca un pacient diabetic

Sfaturi pentru diabetici in perioada rece

Asociatia Acces la Sanatate © 2024

Toate informatiile disponibile pe portalul Diabet AZ sunt furnizate in scop strict educational. Aceste informatii nu vor fi utilizate pentru autodiagnostic sau tratament pentru nicio problema de sanatate. Aceste informatii NU INLOCUIESC CONSULTATIA EFECTIVA si NU CONSTITUIE OPINIE MEDICALA.
Aceste informatii pot sa nu fie adecvate situatiei medicale pe care o are utilizatorul. Cu toate ca articolele redactate de medici se bazeaza pe experienta medicala a acestora si pe literatura de specialitate nu garantam acuratetea lor si nici adecvarea cu situatia medicala specifica a utilizatorului.
Mai multe despre Termenii si conditiile de utilizare a site-ului aici.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Newsletter Diabet-AZ
ErrorHere