Ce trebuie sa stim despre importanta locului in care locuim?

Interviul este realizat cu Adina Gurita

Daca acest articol mi-a raspuns la o intrebare, ce fac cu el?
Il trimiteti mai departe cunoscutilor si necunoscutilor prin email, Facebook, Twitter sau Whatsapp.

Este o intrebare frumoasa, ce trebuie sa stim? In primul rand depinde foarte tare ce ne permitem, pentru ca factorul financiar este unul, din pacate, foarte important. Indiferent ce ne-ar place noua sa facem si unde sa locuim, la mare, la munte, intr-o zona retrasa, intr-o zona de padure, factorul financiar din pacate isi spune cuvantul.

Asa ca, daca noi sa zicem ca pana la urma ne permitem ce ne permitem, in functie de finantele pe care le avem, cel mai important, din punctul meu de vedere, este sa faci ca acel loc sa aiba amprenta ta. Acolo sa iti gasesti energia buna, acolo sa te relaxezi, acolo sa iti intemeiezi familia, acolo sa creezi cuibul tau, in care sa te poti incarca energetic si sa te poti simti tu fara nici o haina pe tine, fara nici o foita de ceapa pe tine.

Pur si simplu noi suntem ca mici “cepe” si avem foarte multe foite, pe care le punem atunci cand iesim in societate. Acolo, acasa, sa reprezinte locul unde tu te simti cel mai vulnerabil, sa te simti sigur, sa te simti tu cum esti tu si sa te poti sa te incarci cu tot ceea ce ai nevoie astfel incat a doua zi sa o poti lua de la capat. Indiferent ca acel acasa este intr-o zona ideala pentru tine, sau mai putin ideala.

Etichete: / / /

Interviul este realizat cu Adina Gurita

Psihoterapeut Cognitiv Comportamental

Pe acelasi subiect:


Care este varsta recomandata pentru inceperea vietii sexuale?

Ce este fobofobia?

Ce este erotomania?

Cum depasim frica de singuratate acceptand langa noi persoane care ne fac rau?

Cum poate fi tratata anorexia?

Asociatia Acces la Sanatate © 2024

Toate informatiile disponibile pe portalul Diabet AZ sunt furnizate in scop strict educational. Aceste informatii nu vor fi utilizate pentru autodiagnostic sau tratament pentru nicio problema de sanatate. Aceste informatii NU INLOCUIESC CONSULTATIA EFECTIVA si NU CONSTITUIE OPINIE MEDICALA.
Aceste informatii pot sa nu fie adecvate situatiei medicale pe care o are utilizatorul. Cu toate ca articolele redactate de medici se bazeaza pe experienta medicala a acestora si pe literatura de specialitate nu garantam acuratetea lor si nici adecvarea cu situatia medicala specifica a utilizatorului.
Mai multe despre Termenii si conditiile de utilizare a site-ului aici.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Newsletter Diabet-AZ
ErrorHere