Diabet A-Z » meniu diabet

Specialist nutritie: Regimul alimentar al persoanelor cu diabet nu este costisitor

Specialist nutritie: Regimul alimentar al persoanelor cu diabet nu este costisitorCosta mult sa mananci sanatos? Ce alimente am voie sa consum si pe care trebuie sa le evit daca am fost diagnosticat cu diabet zaharat? Ce bauturi au voie sa bea copiii care au obezitate? Acestea sunt numai o parte dintre intrebarile la care ne-a oferit raspuns Gabriela Petre, specialist nutritionist. Gabriela face parte din   » Mai mult

Cum ingrijesti diabetul zaharat iarna

Cum ingrijesti diabetul zaharat iarnaCum ingrijesti diabetul iarna, atunci cand mesele sunt mult mai bogate iar glicemiile cresc mult mai des? In plus, zapada, frigul, gerul, poleiul determina ca activitatea fizica sa nu se mai realizeze.

Reguli de igiena a nutritiei in diabetul zaharat

Reguli de igiena a nutritiei in diabetul zaharatDiabetul zaharat presupune cateva realitati deloc placute: efectele colaterale severe, costurile mari pe care le implica ingrijirea pacientilor si totodata incidenta realmente ingrijoratoare a bolii. Insa, adoptarea unei diete corecte, evitarea sedentarismului si luarea tratamentului reprezinta un plan de contraatac al bolii destul de sigur.

Dulciurile permise sau interzise in diabetul zaharat

Dulciurile permise sau interzise in diabetul zaharatUnul dintre miturile legate de diabetul zaharat este acela ca pacientii cu acest diagnostic nu ai voie sa manance nimic dulce. Lucru total gresit! Persoanele diagnosticate cu diabet zaharat nu trebuie sa renunte la dulciuri. Totul este sa mentina un echilibru si sa consume dulciuri cu moderatie. De asemenea, importante sunt si ingredientele din care   » Mai mult

Asociatia Acces la Sanatate © 2024

Toate informatiile disponibile pe portalul Diabet AZ sunt furnizate in scop strict educational. Aceste informatii nu vor fi utilizate pentru autodiagnostic sau tratament pentru nicio problema de sanatate. Aceste informatii NU INLOCUIESC CONSULTATIA EFECTIVA si NU CONSTITUIE OPINIE MEDICALA.
Aceste informatii pot sa nu fie adecvate situatiei medicale pe care o are utilizatorul. Cu toate ca articolele redactate de medici se bazeaza pe experienta medicala a acestora si pe literatura de specialitate nu garantam acuratetea lor si nici adecvarea cu situatia medicala specifica a utilizatorului.
Mai multe despre Termenii si conditiile de utilizare a site-ului aici.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Newsletter Diabet-AZ
ErrorHere