Ciorapi medicali pentru diabetici

Sursa News Medical

Daca acest articol mi-a raspuns la o intrebare, ce fac cu el?
Il trimiteti mai departe cunoscutilor si necunoscutilor prin email, Facebook, Twitter sau Whatsapp.

Echipele care se ocupa de Ingrijirea Persoanelor cu Diabet sunt atente la nevoile persoanelor care au nevoie de ajutor datorita unor afectiuni ale pielii specifice bolii diabetice, si au deja o serie de produse noi in stadiu de proiectare si testare.

DISPOZITIV MEDICAL DIN CLASA 1

Clasificat ca dispozitiv medical de clasa 1, Sosetele diabetice Skinnies sunt fabricate dintr-un material special care absoarbe umiditatea, contribuind in acelasi timp la retinerea emolientilor si a cremelor pentru hidratarea eficienta a pielii.

De asemenea, pot elimina orice element alergenic pastrand, astfel, pielea piciorului in siguranta si curata.

PERMIT O BUNA CIRCULATIE A FLUXULUI SANGUIN

Sosetele terapeutice Skinnies nu restrictioneaza circulatia sangelui la nivelul talpilor, ele amelioreaza durerile si protejeaza degetele de la picioare.

Tehnologia care a stat la baza fabricarii lor a avut ca scop imbunatatirea confortului la nivelul picioarelor: eliminarea riscului de aparitie a calusurilor, ranilor/dezinfectarea ranilor si stimularea procesului de vindecare al acestora, previnirea dezvoltarii bacteriilor, a ciupercilor si prevenirea mirosului neplacut.

Sosetele Skinnies sunt croite fara cusatura si nu au elastic de susutinere in partea superioara pentru a nu exercita compresie asupra pielii.

Acest articol este realizat cu sprijinul:

Etichete: / / / /

Sursa News Medical

Pe acelasi subiect:


Cum pot persoanele diabetice sa-si imbunatateasca circulatia sanguina la nivelul picioarelor?

Care sunt simtomele piciorului diabetic?

Cum tratam singuri carceiele sau crampele musculare

Durerea de picioare: tipuri, cauze și tratament la domiciliu (II)

Durerea de picioare: tipuri, cauze si tratament la domiciliu (I)

Asociatia Acces la Sanatate © 2024

Toate informatiile disponibile pe portalul Diabet AZ sunt furnizate in scop strict educational. Aceste informatii nu vor fi utilizate pentru autodiagnostic sau tratament pentru nicio problema de sanatate. Aceste informatii NU INLOCUIESC CONSULTATIA EFECTIVA si NU CONSTITUIE OPINIE MEDICALA.
Aceste informatii pot sa nu fie adecvate situatiei medicale pe care o are utilizatorul. Cu toate ca articolele redactate de medici se bazeaza pe experienta medicala a acestora si pe literatura de specialitate nu garantam acuratetea lor si nici adecvarea cu situatia medicala specifica a utilizatorului.
Mai multe despre Termenii si conditiile de utilizare a site-ului aici.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Newsletter Diabet-AZ
ErrorHere