Pacienti Asistente Medici

Puisori din oua fierte

nutritionist Iulia Hadarean

Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

oua fierte intregi
masline
morcovi
salata verde

Cum se prepara:

Atunci cand fierbem ouale pentru vopsit, se intampla ca unora sa le crape coaja. Pe acestea, lasati-le intregi si crestati in partea de sus albusul, astfel incat sa se vada galbenusul. Pe galbenusul expus, aplicati doua cerculete de maslina neagra, in forma de ochi, si o bucatica de morcov, in forma de cioc.

Valori nutritionale pentru un puisor:

108,5 Kcal
8,8 g proteine
7,4 g lipide
0,8 g carbohidrati

Reteta a fost alcatuita special pentru sarbatorile pascale de nutritionistul Iulia Hadarean care face parte din echipa de specialisti a Programului „inCerc” de Preventie a Diabetului Zaharat de Tip 2 si a Bolilor Civilizatiei.

nutritionist Iulia Hadarean

Pe acelasi subiect:


Testarea glicemiei: cand, cum si de ce

Schimbarea regimului alimentar contribuie la diminuarea cu 10% a excesului ponderal

Relatia dintre diabet si depresie este bidirectionala

Consumul de alcool si diabetul zaharat

Rolul controalelor periodice si importanta masurarii glicemiei

Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.
Contact rapid

Contacteaza un profesionist in sanatate